Blogging

Geplaatst
Reacties Geen

Al een aantal jaar wordt mij wel eens gevraagd waarom ik eigenlijk geen blog start.

Welnu laat ik dat dan maar doen. verwacht niet dat ik op vaste tijdstippen mij er toe verplicht voel. Je kunt de RSS feed volgen of de homepage in de gaten houden.

Peter Ruinaard was iemand die me dit al jaren geleden vroeg toen we nog collega’s waren. Inmiddels is Peter al weer een tijd geleden overleden. Maar ik denk dat van al de mensen die het me ooit heeft gevraagd Peter er wel het meeste aantal keren een opmerking over gemaakt heeft.

Feitenlijk blog ik natuurlijk al heel lang omdat ik af en toe een technisch verhaal of recept toevoeg aan de website. Maar tot nu toe heb ik het nagelaten buiten die twee deelgebieden iets toe te voegen. Maar vanaf vandaag zal ik ook over andere zaken af en toe iets toevoegen.

Je kunt daarbij denken aan onderwerpen als:

  • Huwelijk
  • Geloof
  • Opvoeding
  • Authisme

Eigenlijk onderdelen waar ik eens over nagedacht heb en waar ik iets concreets voor kan schrijven. We zullen eens zien hoe dat in de praktijk van alle dag uitwerkt.

Citeren staat vrij, vermits voorzien van bronvermelding.

Advertisement:
email anti spam software

Medewerker
Categorie

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

reageren

Schrijf je reactie hier. De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. Je ziet eerst een voorbeeld en daarna kun je de reactie definitief plaatsen.

← Ouder Nieuwer →